Sale tot 50% korting op heel veel van ten Cate!

KIDS 7.05.2018

Voor jouw meisje is alleen het zachtste goed genoeg

We struinen het internet en de winkels voor ze af op zoek naar de laatste mode. Het lijkt soms wel belangrijker dat je kids er leuk uitzien dan jezelf. Herkenbaar?

Zelf heb ik nog geen kinderen, maar ik zie het om mij heen gebeuren en snap het wel. Vanaf het moment dat ze er zijn hou je van ze. Natuurlijk wil je dat je kinderen lekker in hun vel zitten en er leuk uitzien! Als we het over kleding hebben begint dat volgens ten Cate bij een goede basis. Ondergoed dus. Nu vraag ik mij alleen af in hoeverre comfort en de laatste mode samengaan. Bestaat dat eigenlijk wel?

KENNISMAKEN MET VERNIEUWDE PRINTS, FIJNE MATERIALEN EN EEN PERFECTE PASVORM
Ondergoed saai? Dat geldt in ieder geval niet voor de nieuwe ten Cate meisjes collectie! Met deze items voor meisjes in de leeftijdscategorieën 0 - 2 jaar, 2- 6 jaar, 7 - 12 jaar en 13 - 18 jaar, bewijst ten Cate mij dat comfort en mode wel degelijk samengaan. De prints van dit seizoen zijn zomers en creatief, zonder schreeuwerig te zijn. Denk aan handgetekende ondergaande zonnetjes, dauwdruppels en grafische elementen uit het modebeeld van nu. Aardse tonen en pasteltinten voeren de boventoon en daar houd ik wel van. Ik krijg spontaan zin om wat items voor mijn nichtje te shoppen.


VROLIJKE MEISJES ZIJN HET MOOIST
Hier ben ik het helemaal mee eens! De items uit de collectie voor meisjes bestaan uit een blend van kwaliteitskatoen met een vleugje elastaan. Dit maakt het extra comfortabel om te dragen en ik denk dat dat uiteindelijk de belangrijkste eis is die we aan ondergoed voor kinderen moeten stellen. Een echt pluspunt vind ik dat er geen irriterende naden of labeltjes in het ondergoed zitten. Er is veel aandacht besteedt aan materiaalgebruik en afwerking. Helaas pas ik er zelf niet in, maar gelukkig heeft ten Cate hier voor vrouwen van mijn leeftijd wel een oplossing voor ;)

DURF JIJ HET AAN?
De prints uit deze collectie zijn niet alleen verfrissend om naar te kijken. Bij het voelen van de stof, ben je gelijk verkocht. Het ondergoed is namelijk superzacht. Het is dus niet alleen mooi, maar moet ook heerlijk zitten. Voor speelse deugnieten, pure meisjes die dichtbij de natuur staan en jonge dames met een eigen wil. De Kids SS18 collectie bevordert creativiteit en lijkt garant te staan voor ultiem draagcomfort en bewegingsvrijheid. De items zien er allemaal leuk uit, maar het setje met de brede strepen is mijn favoriet. Schattig toch?!

Het goede nieuws is dat ten Cate elk seizoen weer met een verrassende collectie prints komt en dat daarnaast de uni kleuren in dezelfde modellen het hele jaar beschikbaar zijn. Ik ben ervan overtuigd dat ten Cate met deze collectie in ieder geval niet alleen mamma’s blij maakt, maar zeker ook hun dochters!

Heleen Brinks

");