Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €50,-
Beoordeling 4.5 van 5
Gratis retourneren binnen 14 dagen

Betaal ik verzendkosten?


Bij ten Cate betaal je voor het verzendklaar maken, transporteren en afleveren van je bestelling €4,95. Wanneer je bestelling een waarde heeft van € 50,00 of meer, komen de verzendkosten te vervallen en wordt je bestelling gratis verstuurd.

Kan ik mijn bestelling volgen?


Je kan je bestelling volgen nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft. In de verzendbevestiging, die je van ons per e-mail ontvangt, staat een track & trace code vermeld. Met deze code kun je via de website van PostNL je pakket volgen.

Wat moet ik doen als ik geen verzendbevestiging heb ontvangen?

Heb je na twee dagen nog geen verzendbevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Houd er rekening mee dat in het weekend geen pakketjes worden verstuurd.

Wat moet ik doen als de bezorger langs is geweest op het moment dat ik niet thuis was?


Was je afwezig op het moment dat het pakket bezorgd zou worden? Dat geeft niet! Bekijk je brievenbus voor het "niet thuis-briefje" van PostNL. Het kan zijn dat het pakket bij de buren is bezorgd of dat de bezorger een nieuw bezorgmoment heeft ingepland. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Wat moet ik doen als ik mijn pakketje nog niet heb ontvangen?

Wanneer je je pakketje niet op het verwachte moment ontvangen hebt, kun je eerst de volgende punten checken alvorens je contact met de klantenservice opneemt: 
1) Track & Trace code van het pakket Het kan voorkomen dat het tijdvak van de levering verschoven is. Dit kun je controleren aan de hand van de track & trace code, welke in de e-mail met de verzendbevestiging staat. 

2) Bezorgadres Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Dit kun je controleren via je eigen ten Cate account of in de e-mails die je van ons ontvangen hebt. Wanneer het bezorgadres niet goed ingevuld is, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. 

3) Niet thuis-briefje van PostNL Controleer je brievenbus of je een niet thuis-briefje van PostNL ontvangen hebt. Mogelijk is het pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland.

Kan mijn bestelling ook vanuit het buitenland worden geplaatst en naar het buitenland worden geleverd?


Bestellingen kunnen op dit moment alleen worden geplaatst vanuit Nederland en België. De bestellingen kunnen ook worden geleverd binnen Nederland en België. Wij werken er op dit moment hard aan om ons bezorggebied te vergroten.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat moet ik doen?

Het kan voorkomen dat we per ongeluk een artikel met de verkeerde maat of kleur naar je hebben verzonden. Wanneer dit is gebeurd, kun je het artikel het beste meteen retourneren en vervolgens op de website kijken of het juiste artikel nog wel beschikbaar is. Indien beschikbaar, raden wij je aan het artikel direct te bestellen. Neem daarna direct contact op met onze klantenservice. Wij zullen ervoor zorgen dat je niet tweemaal de verzendkosten hoeft te betalen. Helaas kan de klantenservice vanwege technische redenen geen artikelen voor je vervangen, verrekenen of een nieuwe bestelling voor je plaatsen.

Wat zijn de levertijden van mijn bestelling?


Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 15:00 uur 's middags plaatst, heb je je bestelling de volgende dag nog in huis. Bestel je na 15:00 uur 's middags, dan zal de bezorging één dag langer duren. Echter werkt dit niet voor bestellingen die in het weekend zijn geplaatst. Wanneer je je bestelling op vrijdag na 15:00 uur of op zaterdag of zondag plaatst, zal het eerstvolgende bezorgmoment op dinsdag zijn.

Welke bezorgmaatschappij bezorgd mijn pakketje?


Al onze pakketjes worden bij je thuis (of op een ander afleveradres) afgeleverd via PostNL.

Er ontbreken artikelen bij mijn bestelling wat moet ik doen?


Wanneer één of meerdere bestelde artikelen niet zijn geleverd, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice helpt je graag verder.