Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €50,-
Beoordeling 4.6 van 5
Gratis retourneren binnen 14 dagen

over ons over ons

Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen.

HET BEGON BIJ LOETS

In 1952, een tijd van schaarste, zag Loets vooral de kansen. Hij besloot om, te midden van de hoge werkloosheid in Geesteren, juist daar zijn droomfabriek te bouwen. Een (werk)plek waar geschiedenis plaatsmaakt voor een toekomst. Vanaf die dag werken we in Geesteren en binnenkort in Borne, samen aan 'dagelijks goed'. Loets creëerde voor ons een fijne (werk)plek, een thuis en een merk om op te bouwen.

ZET JIJ HET DOOR? ZET JIJ HET DOOR?

Ontdek onze vacatures

ga naar werken bij
We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces.
Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar.
Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker.

dubbel duurzaam dubbel duurzaam

We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna. We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.
Lees meer