Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €50,-
Beoordeling 4.5 van 5
Gratis retourneren binnen 14 dagen

Onze geschiedenis

In 1952 bestelde Loets twee rondbrei-machines in Amerika met als doel de internationale markt veroveren met rondgebreide naadloze panty’s. Het werd zoveel meer dan dat. L. ten Cate wilde Europa’s meest gewaardeerde modehuis in ondergoed en badkleding worden.

1952 1952

Loets besloot om, te midden van de hoge werkloosheid in Geesteren, juist daar zijn droomfabriek te bouwen. Een (werk)plek waar geschiedenis plaatsmaakt voor een toekomst. Loets besloot om, te midden van de hoge werkloosheid in Geesteren, juist daar zijn droomfabriek te bouwen. Een (werk)plek waar geschiedenis plaatsmaakt voor een toekomst.

1957 1957

Europese vrouwen lopen weg met de naadloze panty's van ten Cate. Europese vrouwen lopen weg met de naadloze panty's van ten Cate.

1968 1968

Ten Cate ontwikkelt met dezelfde machines rondgebreid ondergoed en introduceert een 4-way stretch wat zorgt voor een onderbroek zonder zijnaden. Het is de introductie van de ten Cate CERTIFORM© Ten Cate ontwikkelt met dezelfde machines rondgebreid ondergoed en introduceert een 4-way stretch wat zorgt voor een onderbroek zonder zijnaden. Het is de introductie van de ten Cate CERTIFORM©

1981 1981

Het dagelijks goed wordt dunner en zachter. Daarnaast zorgen nieuwe technieken voor een 3D gevormd 'kontje' dat meebeweegt met de veranderingen van jouw lichaam. Het is de introductie van de ten Cate CERTIFIT© Het dagelijks goed wordt dunner en zachter. Daarnaast zorgen nieuwe technieken voor een 3D gevormd 'kontje' dat meebeweegt met de veranderingen van jouw lichaam. Het is de introductie van de ten Cate CERTIFIT©

2009 2009

De introductie van ten Cate Secrets: sensueel, luxueus en naadloos. De introductie van ten Cate Secrets: sensueel, luxueus en naadloos.

2015 2015

Het is tijd om het stokje door te geven. Ten Cate krijgt een nieuwe eigenaar - Antea. De investeringsmaatschappij heeft de ambitie om van ten Cate weer een iconisch Europees merk te maken. Het is tijd om het stokje door te geven. Ten Cate krijgt een nieuwe eigenaar - Antea. De investeringsmaatschappij heeft de ambitie om van ten Cate weer een iconisch Europees merk te maken.

2020 2020

De markt ontwikkelt zich snel en dat vraagt om een herpositionering. Ten Cate krijgt een nieuwe merkidentiteit. De markt ontwikkelt zich snel en dat vraagt om een herpositionering. Ten Cate krijgt een nieuwe merkidentiteit.

2023 2023

Zelfde kwaliteit, andere naam Als oer-Hollands merk is ten Cate al 20 jaar verantwoordelijk voor het ontwerpen en vervaardigen van kwaliteits zwemgoed. De chloorbestendige en corrigerende badkleding van Tweka gaat vlinderslagend door als ‘ten Cate Swim’. De vrouwelijke collectie van TC WOW flaneert verder onder de naam ‘ten Cate Beach’. Het bundelen van de drie merken onder één vertrouwde naam, maakt de communicatie eenvoudiger en duidelijker. Zelfde kwaliteit, andere naam Als oer-Hollands merk is ten Cate al 20 jaar verantwoordelijk voor het ontwerpen en vervaardigen van kwaliteits zwemgoed. De chloorbestendige en corrigerende badkleding van Tweka gaat vlinderslagend door als ‘ten Cate Swim’. De vrouwelijke collectie van TC WOW flaneert verder onder de naam ‘ten Cate Beach’. Het bundelen van de drie merken onder één vertrouwde naam, maakt de communicatie eenvoudiger en duidelijker.

2024 2024

Een nieuwe weg inslaan leidt tot een nieuwe locatie. Ten Cate verhuist en creëert, met Loets in gedachten, een nieuwe fijne (werk)plek en een thuis in het Twentse Borne waar ruimte is om verder te bouwen aan het merk. Een nieuwe weg inslaan leidt tot een nieuwe locatie. Ten Cate verhuist en creëert, met Loets in gedachten, een nieuwe fijne (werk)plek en een thuis in het Twentse Borne waar ruimte is om verder te bouwen aan het merk.